7/7 2012 -Titiyo, Salem m fl

Konserten den 7 juli med Salem Al Fakir, Magnus Carlsson (Weeping Willows), Titiyo samt Theodor Jensen (Broder Daniel, The Plan), samtliga tillsammans med fenomenala bandet Augustifamiljen(Håkan Hellström, På Spåret) blev en musikalisk succé!

550 personer hade kommit till Ramsmora Varv för att lyssna på dessa otroligt duktiga artister, som både bjöd på sig själva och levererade en musikupplevelse utöver det vanliga!  Deras röster, som bevisligen hör till Sveriges bästa, kom verkligen till sin rätta i hallens otroliga akustik och imponerade stort på publiken.

Kvällens överraskning var programledaren Kristian Luuksom inte bara introducerade de övriga artisterna utan även framförde ett fantastiskt musikstycke som saknar motsvarighet. Artisternas engagemang kom från hjärtat och det bidrog till en fantastisk stämning i publiken. Artisterna fick igång publiken till allsång flera gånger och som tack bjöds det generöst på extranummer.

Innan konserten bjöds det på mat och dryck.  Till maten värmde The Mad Men Band upp publiken med sina amerikanska hitlåtar från 50- och 60-talen.

Både artiserterna och publiken lovordade arrangemanget och uppmanade till fortsatta evenemang de kommande åren.

Vi vill tacka dessa fantastiska artister för ett höjdaruppträdande! Och framför allt vill vi tacka er alla i publiken för ert stöd och engagemang! För att låna Titiyos ord från scenen: “Kom ihåg att det var ni som var med på denna första Musik på Varvet-kväll, det kan ni ta med er när det här har vuxit till något riktigt stort!”

Foton: Eemu Ranta


Fler foton från konserten den 7 juli 2012